„Д Авто“ е автосервиз в Поморие, с над 15 години опит в сферата на автосервизните  услугите. Политиката на фирмата е изцяло съобразена с променящите се нужди и изисквания на клиентите да получават широка гама качествени авто услуги предлагани “под един покрив” и не на последно място – експресно и на разумна цена.. Стремим се да удовлетворим и най-взискателните клиенти, като предлагаме услуги  и  качествени резервни части на изключително атрактивни цени. Работим с реномирани световни марки като: BOSCH, DENSO, CONTINENTAL, TRW, VALEO, MAHLE, HELLA, BEHR, SKF, ELRING, GATES, LEMFOERDER и много други.

Автосервиз „Д Авто“ се намира в гр.Поморие на удобна и лесно достъпна локация на улица Мусала срещу №37. Разполага с високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в ремонтирането на всички марки и модели европейски и азиатски автомобили. Партнираме си с коректни и експедитивни доставчици, което допълнително гарантира качеството и бързината на нашите услуги. Сервизът разполага със собствени паркоместа за нуждите на клиентите си.

Автосервиз Д Авто – Поморие – диагностика и ремонт на двигатели, трансмисии, окачване, спирачни системи, авто-климатици, авто-ел., динама, стартери и АГУ. Сервиз Гуми.