„Д Авто“ Поморие - Автосервиз / Магазин за авточасти / Център Гуми / Автомивка на самообслужване

Контакти : 0895 307 777 ; 0889 738 888

   "Д Авто" е автосервиз в гр.Поморие, с над 20 години опит в сферата на автосервизните услуги. Политиката на фирмата е изцяло съобразена с променящите се нужди и изисквания на клиентите да получават широка гама качествени авто услуги предлагани “под един покрив” и не на последно място - експресно и на разумна цена. Стремим се да удовлетворим и най-взискателните клиенти, като предлагаме услуги и качествени резервни части на изключително атрактивни цени. Работим с реномирани световни марки като: BOSCH, DENSO, CONTINENTAL, TRW, VALEO, MAHLE, HELLA, BEHR, SKF, ELRING, GATES, LEMFOERDER и много други.

   Автосервиз "Д Авто" се намира в гр.Поморие на удобна и лесно достъпна локация на улица Мусала срещу №37. Разполага с автосервиз с няколко клетки за ремонтни дейности, магазин за авточасти, център за гуми, хотел за гуми, както и автомивка на самообслужване. Екипът е изграден от високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в ремонтирането на всички марки и модели европейски и азиатски автомобили. Партнираме си с коректни и експедитивни доставчици, което допълнително гарантира качеството и бързината на нашите услуги. Сервизът разполага със собствени паркоместа за нуждите на клиентите си.

Автосервиз "Д Авто" - Поморие - диагностика, ремонт на двигатели, трансмисии, окачване, спирачни системи, авто-климатици, авто-ел., динама, стартери и АГУ. Сервиз Гуми. Автомивка на самообслужване.