„Д Авто“ Поморие - Автосервиз / Магазин за авточасти / Център Гуми / Автомивка на самообслужване

Контакти : 0895 307 777 ; 0889 738 888

-25% на летни, зимни и всесезонни гуми VIKING

20190528_121616

   VIKING е Норвежки производител на гуми, собственост на Continental AG. Разработени и преминали редица тестове в Германия, гумите VIKING се произвеждат единствено в Европа в заводите на Continental, като бюджетен вариант на високо ценената немска марка.

   Заповядайте в нашият Център за гуми "Д Авто" в гр.Поморие и се възползвайте от нашите промоционални цени с до 25% намаление за летни, зимни и всесезонни гуми на VIKING, както и на много други марки.

Смяна на масло и промивка на автоматични скоростни кутии с "ATF Evolution Machine Premium"

   Автосервиз "Д Авто" разполага с машина (ATF Evolution Machine Premium), която извършва пълна смяна на маслото в трансмисията, промивка на скоростната кутия и прибавяне на добавки. Разполагаме с пълен набор от накрайници, осигуряващи възможност за смяна на маслото на почти всички видове автоматичи скоростни кутии. Това включва автомобили предназначени за европейския, американския, азиатския и японския пазари. Също така автоматични скоростни кутии, произведени от ZF, AISIN, AUDI (S-Tronic), Mercedes Benz, VAG (DSG), Bosch (CVT), MB 7G Tronic, Porsche (PDK), BMW (SMG) и др.

За повече информация ТУК.

atfp-ma.bc_34090-1_atf_evolution_bcg_pic_seite_frei_1-e